Prijsoverzicht

Student Transcript biedt een speciaal tarief voor studenten die afhankelijk zijn van studiefinanciering. Geldt dat niet meer voor jou? Dan rekenen wij een meerprijs van +10%. Maar, niet getreurd, daarmee blijven onze prijzen de scherpste in de markt.

Onze tarieven berekenen wij per opnameminuut. Zo weet je direct waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf!audio aanleveren

Soorten uitwerkingen

Woordelijk

1,05per minuut
 • vanaf 1 spreker
 • goede kwaliteit audio
 • 3 tot 5 werkdagen

Letterlijk

1,45per minuut
 • vanaf 1 spreker
 • goede kwaliteit audio
 • 3 tot 5 werkdagen

Extra Letterlijk

1,62per minuut
 • vanaf 1 spreker
 • goede kwaliteit audio
 • 3 tot 5 werkdagen


Toeslagen

Bij slechte verstaanbaarheid (o.a. achtergrondgeluid/ruis, dialect, door elkaar praten van sprekers), meer dan 1 spreker en het aanbrengen van timestamps worden de volgende toeslagen per opnameminuut in rekening gebracht.


Meerdere sprekers

vanaf €0,15per minuut
 • per extra spreker

Kwaliteit audio

vanaf €0,30per minuut
 • bij gemiddelde tot slechte audio kwaliteit

Tijdscodering

vanaf €0,30per minuut
 • per spreker, 1 minuut of 5 minuten


Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.audio direct aanleveren

Onze uitgangspunten

We kennen verschillende soorten uitwerkingen: woordelijk, letterlijk en extra letterlijk. Bij een woordelijke uitwerking transcriberen we wat er gezegd wordt, maar de haperingen, stopwoordjes en herhalingen laten we achterwege. We veranderen echter niets aan de zinsopbouw. Dus kromme zinnen blijven kromme zinnen. Bij een letterlijke transcriptie nemen we de haperingen, stopwoordjes en herhalingen wel mee. Hier kies je voor wanneer het van belang is om zo goed als mogelijk mee te krijgen hoe iets gezegd is. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij psychologische interviews of bij juridische opnamen. Wil je een zo getrouw mogelijke weergave van de opname, kies dan voor een letterlijk transcript worden alle haperingen, stopwoordjes en herhalingen meegenomen. Wil je een zo getrouw mogelijke weergave van de opname, kies dan voor een extra letterlijk transcript. Hierbij geven wij niet alleen alle haperingen, stopwoordjes en herhalingen weer maar ook alle achtergrondgeluiden (hoesten, lachen, deur open/dicht et cetera).

Indien de audio is opgenomen in een afgesloten ruimte, zonder achtergrondgeluid of -muziek en het bestand niet beschadigd is, zal jouw audio vrijwel altijd “goed” zijn. Wanneer dit afwijkt kan een audio “gemiddeld” of bij beschadiging zelfs “slecht” zijn. Wanneer wij dit constateren zullen wij een meerprijs moeten rekenen en brengen wij jou hiervan op de hoogte.
De standaard levertijd bij Student Transcript is 3 tot 5 werkdagen. Wil je een spoedlevering? Dat kan natuurlijk ook, wij kunnen leveren binnen 48 of 24 uur. En dat doen we ook in het weekend! Neem gerust even contact met ons op zodat wij je sneller en persoonlijker kunnen helpen om de vaart erin te houden.
Als student die afhankelijk is van studiefinanciering, kun je bij ons terecht vanaf € 1,05 per minuut voor 1 spreker. Mocht je geen studiefinanciering meer ontvangen, gaan we natuurlijk ook graag voor je aan de slag en rekenen wij + 10%. Houd er rekening mee dat wij vragen om een geldige studentenkaart met geboortedatum ter bevestiging.
Indien jouw audio persoonsgegevens van derden bevat, ben jij als eigenaar van de audio verantwoordelijk voor de keuzes aangaande de verwerking door Student Transcript. Indien gewenst kunnen wij het transcript voor je anonimiseren. Dit doen wij kosteloos!

Standaard gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Dit kun je lezen in onze privacybeleid. Als extra beveiligingsservice bieden we aan de audio te laten verwerken binnen onze beveiligde server.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw audio en transcripten om. De audio wordt direct na verwerking verwijderd van onze server. Het transcript bewaren we totdat we van jou een ontvangstbevestiging hebben ontvangen (maximaal 5 werkdagen) en wordt daarna ook verwijderd.

Heb je een geheimhoudingsverklaring nodig? Geef het bij ons aan en wij helpen je graag verder.maak een audio bestand

upload het bestand

kies de vorm van uitwerking

nu zijn wij aan de beurt

binnen 3- 5 werkdagen je Word-bestand